Get Adobe Flash player

           
Zakelijk vervoer.
 
Voor vakkundig zakelijk vervoer bent u bij Bijsterveld Corporate Transfers op het juiste adres. Kwaliteit, perfectie, service en discretie zijn de sleutelwoorden die het zakelijk vervoer tot een begrip hebben gemaakt op het gebied van VIP- en directievervoer. Aan de uiterst luxe en modern geoutilleerde voertuigen worden zeer strenge eisen gesteld. Hygiëne, comfort en voorzieningen staan hoog in het vaandel. De voertuigen zijn standaard voorzien van climate control, navigatie en moderne communicatiemiddelen. Alle chauffeurs zijn netjes gekleed en getraind als VIP- en directiechauffeur.

Wij dragen er zorg voor dat u, uw directeur of uw zeer gewaardeerde relatie op gepaste wijze naar de plaats van bestemming wordt gebracht. Hier geldt ’onze chauffeurs zijn uw ambassadeurs’.


VIP-Vervoer zoals u het wenst.

Voor uw bedrijfsevenementen, zakelijke bijeenkomsten en diners, kunt u naar wens één of meerdere limousines of minivans inzetten om u en uw gasten van VIP-vervoer te voorzien. Het VIP-vervoer is tevens inzetbaar voor pendeldiensten bij feesten, congressen, bijeenkomsten en sportevenementen. Bijsterveld Corporate Transfers verzorgt voor u de inzet van gepast vervoer!


Trouwvervoer.
 
Gaat u binnenkort trouwen? Dan bent u bij Bijsterveld Corporate Transfers aan het goede adres. Heeft u een schitterende trouwauto nodig voor de bijzondere dag of heeft u volgauto’s nodig voor deze unieke gebeurtenis? Geen probleem, wij leveren wat u nodig heeft.
Vraag snel een offerte aan en maak van uw trouwdag een onvergetelijk mooie dag!

NederlandsDeutschEnglish
8.jpg
We hebben 3 gasten online