Get Adobe Flash player

           
Bij Bijsterveld Corporate Transfers staan kwaliteit en service hoog in het vaandel en wij zorgen ervoor dat u steeds op tijd en in de best denkbare conditie op de plaats van uw bestemming arriveert, of dit nu op een afspraak is of op de luchthaven.
Wilt u dat uw chauffeur klaar staat als u weer aan de terugreis wil beginnen? Ook dan kunt u op ons rekenen. Is dat niet een bijzonder prettig alternatief voor het zelf door het drukke verkeer manoeuvreren, het zoeken naar een schaarse parkeerplaats of het omgaan met de stress van onverwachte manoeuvres van medeweggebruikers?

Bijsterveld Corporate Transfers vervoert u op een dusdanige manier, dat u zich volledig kunt concentreren op datgene waar u goed in bent: succesvol zaken doen. En dit bovendien op een zeer representatieve manier!

Ook kunt u bij ons online reserveren, u dient hier wel eerst een gebruikersnaam en wachtwoord voor aan te vragen, dit kan door onder in het inlog formulier op registreren te drukken. Wilt u naar een vluchthaven in Nederland, België of Duitsland en weet u uw vlucht gegevens niet?

Hieronder de links naar de vluchtinformatie van de desbetreffende Luchthavens:

NederlandsDeutschEnglish
10.jpg
We hebben 12 gasten online